Pander Consultancy

Training

Opleiden en trainen van uw mensen blijft een continu aandachtspunt om aan de wensen van uw klanten (en eisen van overheid) te kunnen blijven voldoen. Uw bedrijf is uniek evenals uw producten en diensten, daar hoort dan ook doelgerichte training en opleiding bij.

Pander Consultancy richt zich op maatwerk trainingen voor bedrijven. Maatwerktrajecten bieden aantrekkelijke kostenvoordelen. De programma’s zijn precies zo lang als nodig is om de doelstellingen te bereiken. Pander Consultancy kan werken met een vast tarief per dagdeel, veelal minder dan de prijs van een willekeurige open training.

Alle onderwerpen kunnen worden getraind tegen de eigen praktijk, cultuur en ervaringen van uw bedrijf. Hierdoor wordt de gehele training als uitermate zinvol ervaren en is deze volledig op uw organisatie aangepast. U bent hiermee verzekerd dat de leerdoelen, de werkwijze en het materiaal optimaal aansluiten op uw wensen en dat op de beste wijze gebruik wordt gemaakt van de trainingstijd. We kunnen werken op uw bedrijfslocatie of op een locatie van uw keuze of op een door ons gekozen locatie.

Pander Consultancy beschikt over meerdere erkende docenten op MBO-4 niveau.