Digitale handboeken en documentbeheer

Bij vrijwel elk managementsysteem is documentatie & Registratie een verplicht onderwerp. Pander consultancy maakt gebruik van Manual Master sofware voor het opzetten van de benodigde documentatie. Maar er is meer !! Manual Master biedt niet alleen digitaal documentbeheer aan maar ook digitaal / online registreren van alle benodigde en gewenste registraties. En als dat nog niet genoeg is kan een groot deel van training en opleiding in uw eigen online handboek worden opgezet in de vorm van Q-learning. Gevolgde trainingen en competenties worden vastgelegd in het systeem. Kortom uw volledig (kwaliteit-, voedselveiligheid-, veilgheid-, etc) mangementsysteem inclusief alle registraties in een centraal gemanaged systeem.

Ons team is lid van het Consultancy netwerk van ManualMaster en wordt via dit netwerk bijgehouden op de laatste stand van de techniek en mogelijkheden die ManualMaster te bieden heeft. 

Zie voor productinformatie -> ManualMaster en maak vandaag nog een afspraak met een van onze consultants bij u in de buurt voor een demo van alle mogelijkheden.