Henk Pander

Ervaring

Vanaf 1995 werkzaam in het bedrijfsleven binnen het MKB en MKB plus als zelfstandig consultant en ondernemer. Het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van diverse managementsystemen heeft daarbij steeds de hoofdrol gespeeld.

De laatste jaren uiteraard ook het uitbouwen van onze franchise-organisatie en het coachen van onze zelfstandige ondernemers.

Naast de advisering is ruime ervaring opgedaan als systeemauditor voor verschillende schema’s in opdracht van certificerende instanties.

Vanaf 2004 samen met levenspartner de organisatie als franchise organisatie ingericht en uitgebouwd. Het principe van train de trainer en dromen, durven doen en doorgeven zijn hierbij sleutelbegrippen geweest.

Tot 2004 gewerkt als commercieel directeur en eigenaar van een adviesbureau en laboratorium dat samen met meerdere partners gedreven werd.

Tot 1995 binnen de Koninklijke Landmacht actief geweest als beroepsofficier. De grondvesten voor structuren en discipline zijn daar gelegd.

Opleiding

Afgestudeerd HBO operationeel management

Leergang Levensmiddelentechnologie, beknopt P&O management, leergang kwaliteitsmanagement, Sales and marketing

Branches

Levensmiddelenbranches: visproductie en –handelsbedrijven, transport en logistiek, vleesindustrie, pluimvee-industrie, separatorvleesindustrie, eiproducten, maaltijden

Overige branches: zorgsector, juridische sector, kunststoffen, machine-, party- en attractieverhuur