Pander Academy

Pander Consultancy heeft, in samenwerking met The learning Company, een aantal krachtige en uitdagende online trainingen ontwikkeld die uw medewerkers de basics en essentials leren van voedselveiligheid. De trainingen zijn eenvoudig online in te zetten en op elk gewenst moment door alle medewerkers te volgen. Hiermee borgt u op een snelle en doeltreffende manier de vereiste kennis in de organisatie en sluit u aan bij de kenniseis vanuit het kwaliteits- en certificeringssysteem. De slimme software zorgt ervoor dat u de deelname van deelnemers kunt volgen en de resultaten kunt registreren. De trainingen zijn ook prima te combineren met offline training en instructie.

Voedselveiligheid GFSI (Beschikbaar in verschillende talen)

De e-learning Voedselveiligheid GFSI is gericht op alle medewerkers binnen een voedingsmiddelenbedrijf. De e-learning bevat alle onderwerpen zoals allergenen, food defense en food fraud en voldoet hiermee aan alle eisen van de meest bekende GFSI standaarden BRC, IFS, FSSC22000.

De e-learning wisselt tekst af met leuke en leerzame animaties, tussendoor testvragen en is beschikbaar in 4 talen; Nederlands, Engels, Roemeens en Pools. De training sluit af met een quiz en een certificaat bij voldoende resultaat.

Optioneel voeg je bedrijfsspecifieke documenten toe als huisregels en allergenen. Voor deze informatie moet de deelnemer aan het einde van de e-learning akkoord geven voor “gelezen, begrepen en geaccepteerd”.

Onboarding GFSI (Beschikbaar in verschillende talen)

De e-learning  Onboarding GFSI is specifiek gericht op het snel getraind  starten van nieuwe medewerkers (< 10 minuten). In de e-learning komen alle onderwerpen aan bod die je als bedrijf aan nieuwe medewerkers wilt communiceren voordat ze aan het werk gaan. Denk hierbij aan persoonlijke hygiëne, hoe te handelen bij onveilige situaties zoals breuk van glas, veilig werken, ongewenst gedrag en het melden van afwijkingen.

De e-learning is volledig geanimeerd en beschikbaar in 4 talen; Nederlands, Engels, Roemeens en Pools. De e-learning sluit af met een korte quiz en een certificaat bij voldoende resultaat.

Optioneel voeg je bedrijfsspecifieke documenten toe als huisregels en allergenen. Voor deze informatie moet de deelnemer aan het einde van de e-learning akkoord geven voor “gelezen, begrepen en geaccepteerd”.

Snel, simpel, toegangkelijk en doeltreffend.

www.tlc-online.nl

Pander Academy

Pander Consultancy heeft, in samenwerking met The Learning Company, een aantal krachtige en uitdagende online trainingen ontwikkeld die uw medewerkers de basics en essentials leren van voedselveiligheid. De trainingen zijn eenvoudig online in te zetten en op elk gewenst moment door alle medewerkers te volgen.

Trainingen

Pander Consultancy richt zich op maatwerk trainingen voor bedrijven. Maatwerktrajecten bieden aantrekkelijke kostenvoordelen. De programma’s zijn precies zo lang als nodig is om de doelstellingen te bereiken.