INTERIM MANAGEMENT OPDRACHTEN

Wanneer uw werknemers met vakantie zijn of langdurig verlof hebben, kunt u vaak via een uitzendbureau tijdelijk werknemers in dienst nemen voor de productievloer of kantoor. Maar als het om uw managementpersoneel gaat, kan het soms lastig zijn om iemand met dezelfde expertise en vakkennis te vinden via een normaal uitzendbureau. Een managementfunctie vraagt immers om specifieke kwaliteiten, met kennis van uw bedrijf en de branche. Bij Pander Consultancy beschikken we over verschillende interim managers die kennis hebben van en liefde hebben voor de levensmiddelenbranche. Dus voor al uw interim management opdrachten, bent u bij ons aan het juiste adres.

VOOR DIVERSE INTERIM MANAGEMENT OPDRACHTEN

De levensmiddelenbranche is een zeer specifieke branche waarin er met diverse regels en codes wordt gewerkt. Zo zijn er codes voor de hygiƫne die heel belangrijk zijn, evenals de veiligheidsrichtlijnen voor de medewerkers van de productievloer. Wanneer u een interim manager nodig heeft voor uw interim management opdrachten, dan wilt u uiteraard geen tijd verliezen aan het inwerkproces. U wilt iemand die het klappen van de zweep kent binnen de levensmiddelenbranche, die meteen aan de slag kan en uw afdeling kan runnen alsof hij of zij al jaren op die plek zit. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk met hoogopgeleide interim managers die precies weten wat er speelt in uw bedrijf, branche en de omgeving. Zo kunnen wij voor uw interim management opdrachten iemand vanuit de regio selecteren. Dat is wel zo handig, want deze interim manager weet dan ook wat er zich bij u in de regio of streek allemaal afspeelt en zal hier moeiteloos op in kunnen spelen tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

INTERIM MANAGEMENT OPDRACHTEN OP MAAT

Uw bedrijf is uniek. Onze adviseurs zullen daarom zorgvuldig op zoek gaan naar de geschikte manager voor uw interim management opdrachten. Wij gaan altijd eerst met u om de tafel zitten, om te bespreken wat u precies zoekt in een interim manager. Hierbij willen we graag meer weten over u, uw bedrijf en de levensmiddelen die u produceert. Daarnaast nemen we alle tijd om een goed beeld te krijgen van de specifieke kennis en/of ervaring die de interim manager nodig heeft, zodat hij of zij zich snel op zijn of haar plek zal voelen binnen uw bedrijf. Aan de hand van uw wensen en criteria, maar ook het takenpakket voor de interim management opdrachten, gaan wij op zoek in ons netwerk naar de beste kandidaten. Dankzij ons zeer uitgebreide, landelijke netwerk kunnen we u snel en zorgvuldig de beste kandidaat voor uw interim manager opdrachten leveren.

WAARVOOR INTERIM MANAGEMENT OPDRACHTEN?

En zijn verschillende interim management opdrachten waarvoor wij voor u de meest geschikte mensen in huis hebben, zowel voor de korte als voor de lange termijn. U kunt bijvoorbeeld iemand nodig hebben om een zwangerschapsverlof op te vangen. Niet alleen voor een sabbatical kunt u bij ons een interim manager inhuren, maar ook om de tijd te overbruggen tussen een ontslag en het aannemen van een nieuwe werknemer of tijdens een periode van een langdurig ziekteverlof; voor de verschillende managementposities hebben wij de beste professionals in huis. Belast uw huidige personeel niet door de taken te verdelen, maar huur een echte professional in. Dat is goed voor uw bedrijf en wanneer de manager weer terugkeert, zal deze de draad ook weer veel sneller op kunnen pakken wat het werk betreft. Een win-winsituatie dus. Voor welke interim management opdrachten mogen wij binnenkort voor u aan de slag? Neem contact met ons op!