INTERIM OPDRACHTEN

Tijdelijk een personeelstekort? Bij Pander Consultancy kunt u terecht voor het uitzetten van levensmiddelenbranche interim opdrachten

INTERIM OPDRACHTEN VOOR TIJDELIJK PERSONEEL

Het kan zomaar gebeuren: u zit even krap in uw personeel. Onverhoopt is er iemand langdurig ziek geworden of een van uw managers is met zwangerschapsverlof. Maar ook een drukke vakantieperiode of een plotseling ontslag kan ineens een tekort aan personeel geven. Wat de reden ook is, u kunt dan wel wat extra handen gebruiken. Pander Consultancy kan uw interim opdrachten op managementniveau voor de levensmiddelenbranche met deskundige managers vervullen. Zo blijft uw productie draaiende, totdat uw eigen team weer compleet is of totdat u weer een nieuwe manager heeft gevonden.

INTERIM OPDRACHTEN IN DE LEVENSMIDDELENBRANCHE

De levensmiddelenbranche is een zeer specifieke branche. Er wordt gewerkt met diverse planningen en infrastructuren, maar ook met hygiënecodes en uiteenlopende veiligheidsmaatregelen. Wanneer een manager, productieleider of kwaliteitsmanager om welke reden dan ook weg komt te vallen, dan zal dit een groot gat achterlaten. Dan wilt u voor deze interim opdrachten wel graag iemand in kunnen huren die het klappen van de zweep in uw branche kent, maar ook bekend is met de regio waarin u opereert. Wij hebben voor al uw interim opdrachten dé deskundige interim manager, die niet alleen goed op de hoogte is van de branche, maar ook uit uw regio afkomstig is. Wij werken met deskundige interim managers uit ons eigen, uitgebreide netwerk en kunnen u voor al uw interim management opdrachten de juiste persoon leveren.

WAT ZIJN INTERIM OPDRACHTEN?

Wij verstaan onder interim opdrachten alle opdrachten die tijdelijk uitgevoerd dienen te worden. De interim manager treedt eigenlijk via detachering tijdelijk bij uw bedrijf in dienst. Dit kan voor een korte periode zijn, van bijvoorbeeld een paar dagen, maar soms kunt u voor een langere periode interim opdrachten hebben die onze interim managers voor u kunnen opvullen. In zake van zwangerschapsverlof en een lange vakantie is de periode vaak wel redelijk vastgesteld, maar bij ziekte of ontslag kan het om een vooraf onbepaalde tijd gaan. Voor beide soorten tijdsbestek kunnen we u voorzien van interim personeel. Overigens kan onze interim manager u ook helpen bij het vinden van een geschikte, nieuwe kandidaat voor de baan.

DESKUNDIGHEID VOOR UW INTERIM OPDRACHTEN

Het fijne aan ons netwerk interim managers is dat zij volledig bekend zijn met de levensmiddelenbranche. Dat scheelt in het inwerken en daar zal u zeker tijdens de interim opdrachten veel profijt van hebben. U kunt onze managers zelfstandig laten werken. Zij hebben veel ervaring binnen de branche, waardoor uw bedrijf, productieafdeling of iedere andere afdeling op rolletjes zal blijven lopen. Tijdens de interim opdrachten houden wij natuurlijk met u en de interim manager contact, zodat we weten wat de vorderingen van de interim opdrachten zijn en zodat we – indien nodig – kunnen bijspringen en bijsturen. Wij zullen u niet zomaar iemand sturen, want iedere opdracht is anders en verdient de persoonlijke aandacht. Maak aan ons bekend wat u zoekt in uw interim manager en wij selecteren voor u de juiste man of vrouw voor de opdracht. Dat scheelt veel stress en uiteraard tijd voor u.

PANDER CONSULTANCY VOOR AL UW INTERIM OPDRACHTEN

Dus heeft u openstaande interim opdrachten? Zadel uw personeel niet onnodig op met taken en werkzaamheden die onze interim managers moeiteloos voor u kunnen vervullen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u alle mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Overigens kunt u bij Pander Consultancy ook terecht voor andere diensten die passen bij uw bedrijf. Wanneer mogen wij voor u aan de slag? Neem contact met ons op!