Hans van Dijk

Het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen (HACCP/IFS/BRC/ISO22000/9001)

Pander Consultancy is een onafhankelijke adviesorganisatie die zich onder andere richt op de levensmiddelenbranche en u graag van dienst is bij al uw vragen op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen.

Onze kernactiviteiten zijn gericht op ondersteuning en begeleiding bij het opzetten, invoeren, verbeteren en onderhouden van kwaliteit- en voedselveiligheidssystemen op basis van ISO 9001, ISO 22000, HACCP, GMP, BRC, IFS, overheidserkenning en overige erkende richtlijnen.

Kernbegrippen in onze aanpak zijn no-nonsense, resultaatgericht, flexibel en afspraak is afspraak, waarbij openheid, persoonlijke betrokkenheid en ontzorging de basis geeft tot een goede samenwerking.

HOE WE DAT BORGEN?

Door ons team van zelfstandig ondernemers, die beschikken over de juiste persoonlijke, warme, vakkundige, en betrokken eigenschappen. Wij kiezen ervoor de beste in ons vakgebied te zijn.

Wij hanteren het motto afspraak is afspraak. Helderheid en open communicatie staat daarbij voorop.

Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Onze werkwijze is uniform en daarmee uitwisselbaar, wat onze klanten continuïteit biedt. Het meten en verbeteren van onze dienstverlening is voor ons de basis voor onze kwaliteit.

Regelmatig zorgen wij voor interne en externe training en opleidingen om onze dienstverlening op peil te houden.

Ook voor training, audits, tijdelijke detachering en interim management is Pander Consultancy uw gesprekspartner.

  • Hans van Dijk
  • Schobbertsweg 8
  • 8166 KK Emst
  • KvK:  93125372