Mathieu Speklé

Het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen (HACCP/IFS/BRC/ISO22000/9001)

Bedrijven verder helpen met pragmatische, robuuste en werkende oplossingen op het gebied van kwaliteitsmanagement (IFS/ISO/HACCP/BRC/etc.) is mijn specialiteit maar ook mijn passie. Daarom heb ik me in 2017 als zelfstandig adviseur aangesloten bij Pander Consultancy. De duo-projecten, het frequente onderlinge contact en het hoge en brede niveau aan kennis maken Pander Consultancy dé ideale franchiseorganisatie om zelfstandig maar niet alleen te zijn.

Ik ben resultaatgericht, enthousiast maar kritisch en altijd op zoek naar verbetering. Mijn omgeving ziet mij als een flexibel, betrokken en doelgerichte doorzetter. Ik ben in het verleden continu bezig geweest mezelf te ontwikkelen en zal dit blijven doen, voor de klanten en voor mezelf.

De kernwaarden van Pander Consultancy sluiten hier goed bij aan:

  • Transparant
  • Resultaatgericht
  • Flexibel
  • Afspraak is afspraak
Mathieu Speklé
  • PanderConsultancy Zuidoost Drenthe
  • Mathieu Speklé
  • Watersnip 4
  • 7827 KJ Emmen
  • KvK:  69784248