Ruud Goudswaard

Het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen (HACCP/IFS/BRC/ISO22000/9001)

Bedrijven ondersteunen op gebied van productontwikkeling (met name conservering en Listeria borging) als mede verder helpen met pragmatische, robuuste en werkende oplossingen op het gebied van kwaliteitsmanagement (IFS/ISO/HACCP/BRC/etc.) is mijn specialiteit maar ook mijn passie. Daarom heb ik me in 2019 als zelfstandig adviseur aangesloten bij Pander Consultancy. De duo-projecten, het frequente onderlinge contact en het hoge en brede niveau aan kennis maken Pander Consultancy dé ideale franchiseorganisatie om zelfstandig maar niet alleen te zijn.

Ik ben resultaatgericht, praktisch ingesteld, enthousiast en altijd op zoek naar verbetering. Mijn omgeving ziet mij als een flexibel, betrokken en doelgerichte doorzetter die graag kennis en ervaring doorgeeft.

De kernwaarden van Pander Consultancy sluiten hier goed bij aan:

  • Transparant
  • Resultaatgericht
  • Flexibel
  • Afspraak is afspraak
  • Ruud Goudswaard
  • Prof. Mulderlaan 107
  • 4731 BT OudenBosch
  • KvK:  74460153