Pander Consultancy Vaartsche Rijn

Wat doen we?

WIJ HELPEN BEDRIJVEN MET CERTIFICEREN EN GECERTIFICEERD TE BLIJVEN

Pander Consultancy is een onafhankelijke adviesorganisatie die zich onder andere richt op de levensmiddelenbranche en u graag van dienst is bij al uw vragen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Pander Consultancy Vaartsche Rijn is centraal gevestigd in Utrecht en is actief bij verschillende bedrijven in de Food, Farma, en Cosmetica. Hierbij richt Pander Consultancy Vaartsche Rijn zich op het implementeren, onderhouden en verbeteren van kwaliteitsmanagementsystemen.

Pander Consultancy Vaartsche Rijn wordt o.a. gevraagd voor:

Advies en begeleiding
Kwaliteitsmanagement
Audits (intern, extern, leveranciers)
Training / E-learing

Alweer vanaf 2001 help ik verschillende bedrijven in verschillende sectoren bij het onderhouden en verbeteren van kwaliteitsmanagementsystemen, eerst in loondienst en de laatste jaren als zelfstandig adviseur met mijn eigen vestiging Pander Consultancy Vaartsche Rijn.

Zelfstandig maar niet alleen. Samen met de andere franchisers van Pander Consultancy vormen wij een sterk en hecht netwerk van consultants, met ieder zijn of haar specialiteit.

Ik heb in verschillende bedrijven en sectoren gewerkt en ben daarbij op alle lagen in de organisatie actief geweest. Van pluimvee verwerkende industrie tot zoetwaren industrie en van uitsnijderijen, sorteerbedrijven, bakkerijen tot de farmaceutische industrie.

Daarnaast ben ik ook actief in de transportsector of andere FMCG-sectoren. Ik heb ervaring met: BRC, IFS, FSSC, GMP, GDP, ISO 22301, ISO13485, ISO 22716, ISO 9001, ISO 22000, of alleen het voldoen aan wet en regelgeving.

Ik ben voor korte lijnen, pragmatische oplossingen en een sociale werksfeer. Het is mijn missie om uw kwaliteitssysteem zo in te richten dat het, naast een certificaat aan de muur, ook écht wat voor u oplevert!

  • Helder
  • Betrokken
  • Resultaatgericht
  • Ben Meijerink
  • Balearen 11
  • 3524EJ  Utrecht
  • KvK:  68617232