Marieke van Dijk

Het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen (HACCP/IFS/BRC/ISO22000/9001)

Bedrijven helpen, adviseren en ondersteunen met het invoeren, opzetten en onderhouden van hun kwaliteitsmanagementsysteem (IFS/ISO/HACCP/BRC/etc.) geeft mij energie. Door dit op een pragmatische en klantgerichte wijze in te steken, halen mijn klanten hier veel voordeel uit.

Ik heb een gedreven, positieve en enthousiaste persoonlijkheid. Mijn kracht ligt in het aansturen en in grote lijnen beheren van projecten. Daarnaast geeft het samen zoeken naar mogelijke verbeteringen in proces en beleid mij plezier en energie in mijn werk. Samenwerken doe ik met als uitgangspunt een langdurige relatie. De uitgangspunten van Pander Consultancy sluiten hier naadloos bij aan.

Sinds 2024 ben ik als zelfstandig adviseur aangesloten bij Pander Consultancy. De ideale franchiseorganisatie om zelfstandig en toch samen te zijn met collega's. De duo-projecten, onderlinge contacten, het hoge / brede niveau aan kennis en de kernwaarden kernwaarden Helder, Betrokken en Resultaatgericht sluiten naadloos bij mij aan.

  • Marieke van Dijk
  • Langesteeg 12
  • 8355BZ Giethoorn
  • KvK:  92174736