Brigit van den Broek

Het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen (HACCP/IFS/BRC/ISO22000/9001) in de voedingsmiddelnindustrie

Bedrijven adviseren en ondersteunen met pragmatische en robuuste en werkende oplossingen op het gebied van kwaliteitsmanagement (IFS/ISO/HACCP/BRC/etc.) is mijn specialiteit en mijn passie. Door dit op een pragmatische en klantgerichte manier te doen halen mijn klanten hier voordeel uit.

Ik ben een gedreven, betrokken persoon die voor resulataat gaat. Uitdagingen pak ik op een analytische manier aan om zo tot duurzame oplossingente komen. Het samen zoeken naar verbeteringen in processen daar krijg ik energie van.

sinds 1 januari 2024 ben ik als zelfstandig adviseur aangeloten bij Pander Consultancy.

Dé ideale franchise organisatie; je bent zelfstandig en toch samen.

De duo-projecten, het frequent onderlinge contact en het hoge / brede niveau aan kennis en de kernwaarden Helder, Betrokken en Resultaatgericht sluiten naadloos bij mij aan.

  • Brigit van den Broek
  • Grindweg naar Hontenisse 6
  • 4589 KN Ossenisse
  • KvK:  92527361