Pander Consultancy vof

Henk Pander is oprichter van Pander Consultancy

Pander Consultancy is een onafhankelijke adviesorganisatie die zich voornamelijk richt op het MKB in de levensmiddelen branche en u graag van dienst is bij al uw vragen op het gebied van kwaliteitszorgsystemen.

Onze kernactiviteiten zijn gericht op ondersteuning en begeleiding bij het opzetten, invoeren, verbeteren en onderhouden van kwaliteit- en voedselveiligheidssystemen op basis van ISO 9001, ISO 22000, HACCP, GMP, BRC, IFS, overheidserkenning en overige erkende richtlijnen.

HENK PANDER

consultant

info@panderconsultancy.nl

Eenspan 10D
3897AL Zeewolde

T: 036 52 35 780
M: 06 42 23 18 03

KVK 66820014

LinkedIn

Vanaf 1995 werkzaam in het bedrijfsleven binnen het MKB en MKB plus als zelfstandig consultant en ondernemer. Het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van diverse managementsystemen heeft daarbij steeds de hoofdrol gespeeld.

De laatste jaren uiteraard ook het uitbouwen van onze franchise-organisatie en het coachen van onze zelfstandige ondernemers.

Naast de advisering is ruime ervaring opgedaan als systeemauditor voor verschillende schema’s in opdracht van certificerende instanties.

Vanaf 2004 samen met levenspartner de organisatie als franchise organisatie ingericht en uitgebouwd. Het principe van train de trainer en dromen, durven doen en doorgeven zijn hierbij sleutelbegrippen geweest.

Tot 2004 gewerkt als commercieel directeur en eigenaar van een adviesbureau en laboratorium dat samen met meerdere partners gedreven werd.

Tot 1995 binnen de Koninklijke Landmacht actief geweest als beroepsofficier. De grondvesten voor structuren en discipline zijn daar gelegd.

Afgestudeerd HBO operationeel management

Leergang Levensmiddelentechnologie, beknopt P&O management, leergang kwaliteitsmanagement, Sales and marketing

Levensmiddelenbranches:
visproductie en –handelsbedrijven, transport en logistiek, vleesindustrie, pluimvee-industrie, separatorvleesindustrie, eiproducten, maaltijden

Overige branches:
zorgsector, juridische sector, kunststoffen, machine-, party- en attractieverhuur

MIRANDA PANDER

consultant

info@panderconsultancy.nl

Eenspan 10D
3897AL Zeewolde

T: 036 52 35 780
M:06 41 05 18 12

KVK 66820014

LinkedIn

Vanaf 2001 werkzaam in het bedrijfsleven binnen het MKB en MKB plus als zelfstandig consultant en ondernemer. Het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van diverse managementsystemen heeft daarbij steeds de hoofdrol gespeeld.

De laatste jaren uiteraard ook het uitbouwen van onze franchise-organisatie en het coachen van onze zelfstandig ondernemers.

Opleidingen op MBO-4 niveau en trainingen op hoger niveau is ook een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden geworden.

Naast de advisering is ruime ervaring opgedaan als systeemauditor voor verschillende schema’s in opdracht van certificerende instanties.

Vanaf 2004 samen met levenspartner de organisatie als franchise organisatie ingericht en uitgebouwd. Het principe van train de trainer en dromen, durven, doen en doorgeven zijn hierbij sleutelbegrippen geweest.

Tot 2001 gewerkt op QA/QC van een toonaangevend geur- en smaakstoffenbedrijf. De werkzaamheden omvatten het uitvoeren van nat-chemische, analytische, organoleptische en microbiologische analyses, alsmede het aansturen van het microbiologisch lab en projecten binnen het managementsysteem.

Van 1991 tot 2007 naast school/opleiding gewerkt bij een laboratorium, gespecialiseerd in de levensmiddelen- en cosmetica-industrie. Hierbij is het gehele traject van monstername tot en met facturatie eigen gemaakt.

HBO didactische bekwaamheid
HBO Organische chemie
MBO laboratorium chemie
VWO

Levensmiddelenbranches: Levensmiddelenbranches:geur- en smaakstoffenindustrie, vleesindustrie, pluimvee-industrie, snackindustrie, separatorvleesindustrie, oliën en vetten, drooggoed, visindustrie, transport en logistiek, maaltijden, zorginstellingen, cateringbedrijven.

Overige branches:
juridische sector, cosmetica-industrie, voedingssupplementen, laboratoria

Pander Consultacy Zeewolde