Sander Huitink

Als ervaren kwaliteitsman uit de Achterhoek geeft het mij energie om bedrijven verder te helpen en te ontzorgen door advisering, ondersteuning met het invoeren, opzetten, beheren en verbeteren van hun kwaliteits- en voedselveiligheidsmanagementsysteem (BRC / IFS / ISO 22000 / FSSC 22000 / HACCP / AIB / GMP+ / Organic / Kosher / Halal / klant specifieke standaarden, etc.) op project of outsourcing basis. Het begeleiden en nazorg verlenen tijdens bezoeken van authoriteiten als Skal, USDA, NVWA, FDA. Het invoeren van Digitaal Documentenbeheersyteem Manual Master en te onderzoeken naar verdere SMART oplossingen. Het verhogen van het hygiëne niveau van werkwijzen, processen en gebouw. Dit alles binnen productie, zorg instellingen, opslag en distributie. Door dit op een pragmatische, doelgerichte en persoonlijke wijze aan te pakken, wordt het gewenste kwaliteitsniveau behaald.

Ik heb een gedreven, positieve en enthousiaste persoonlijkheid. Mijn kracht ligt in het samen zoeken naar oplossingen en verbeteringen in productie omgeving, processen en systemen. Speerpunten hierin zijn verminderen van verlies, “Out of the box” denken, persoonlijke aandacht, luisteren.

Samenwerken doe ik met als uitgangspunt een langdurige relatie, respect, plezier en verantwoordelijkheid. De kernwaarden van Pander Consultancy; Persoonlijk betrokken, afspraak is afspraak en gaan voor het hoogste niveau sluiten naadloos bij mij aan.

Per oktober 2020 ben ik als zelfstandig consultant aangesloten bij de groep Pander Consultancy op franchise basis. Het grote voordeel van Pander Consultancy groep is het zelfstandig zijn, met daarnaast een breed en specialistisch kennisnetwerk, back-up mogelijkheid, gedreven collega’s, mogelijkheid tot duo-projecten en onderlinge sparring mogelijkheden. Op deze manier wil ik mijn ervaring, van meer dan 20 jaar, delen en verder uitbouwen.

  • Sander Huitink
  • Beggelderveldweg 17
  • 7091HL Dinxperlo
  • KvK:  80391613