Gerard de Jongh

Natuurlijke probleemoplosser met een passie voor optimalisatie en kwaliteitsverbetering. Mijn carrière heeft zich toegespitst op het stroomlijnen van processen en het implementeren van effectief kwaliteitsmanagement in diverse sectoren. Ik ben toegewijd aan het leveren van tastbare resultaten.

Ik ben bedreven in het identificeren van knelpunten en het begeleiden van teams naar het bereiken van meetbare doelen. Mijn doel is om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen, maar deze te overtreffen.

Naast mijn expertise in procesoptimalisatie en kwaliteitsmanagement ben ik een gedreven ontwikkelaar van webtoepassingen. Mijn programmeervaardigheden hebben me in staat gesteld om innovatieve webtoepassingen te creëren die naadloos aansluiten op de behoeften van gebruikers. Of het nu gaat om het vereenvoudigen van interne workflows of het creëren van gebruiksvriendelijke klantinterfaces, ik ben altijd op zoek naar manieren om technologie te benutten voor maximalisatie van efficiëntie.

Een ander opvallend aspect van mijn professionele reis is het eigenaarschap van schoonmaakdashboard.nl. Als oprichter heb ik mijn passie voor optimalisatie gecombineerd met de schoonmaakindustrie. Schoonmaakdashboard.nl heeft zich ontwikkeld tot een platform dat de schoonmaakprocessen stroomlijnt en beheer vereenvoudigt. Deze ervaring heeft mijn inzicht in ondernemerschap verdiept en mijn vermogen om holistisch te denken versterkt.

Ik ben altijd enthousiast over nieuwe mogelijkheden om mijn vaardigheden in te zetten en te blijven groeien. Als een gedreven professional streef ik ernaar om blijvende waarde toe te voegen aan elk project en elke samenwerking.

Door mijn aansluiting bij Pander Consultancy beschik ik tevens over een groot netwerk van specialisten en een enorme schat aan kennis waardoor ik in staat ben op een adequate wijze aan uw wensen te voldoen.

Laten we in contact komen en bespreken hoe ik kan bijdragen aan het optimaliseren van processen, het verbeteren van kwaliteit en het creëren van innovatieve oplossingen.

  • Gerard de Jongh
  • Grimberghoek 63
  • 7546 HK Enschede
  • KvK:  69652627