Sander van Asperen

Het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen (HACCP/IFS/BRC/ISO22000/9001)

Bedrijven adviseren en ondersteunen met het invoeren, opzetten en onderhouden van hun kwaliteitsmanagementsysteem (IFS/ISO/HACCP/BRC/etc.) en voldoen aan wettelijke vereisten. Een pragmatische en klantgerichte werkwijze geeft bedrijven veel voordelen (o.a. efficiƫntie, klachten en kosten reductie, milieu besparing).

Ik heb een positieve persoonlijkheid en ben doelgericht waarbij ik de omgeving niet vergeet. Mijn kracht ligt in een uitgebreide en gedetailleerde parate kennis van zaken. Het samen zoeken naar oplossingen en verbeteringen in processen en beleid maken mij enthousiast. Samenwerken doe ik met als uitgangspunt een langdurige relatie. De uitgangspunten van Pander Consultancy sluiten hier naadloos bij aan.

Sinds 2009 ben ik als zelfstandig adviseur werkzaam en sinds april 2019 aangesloten bij Pander Consultancy. De ideale franchiseorganisatie om zelfstandig maar niet alleen te zijn. De (duo-)projecten, het onderlinge contact, het hoge niveau aan kennis en de kernwaardenkernwaarden Helder, Betrokken en Resultaatgericht zijn hierin de ideale match met mij persoonlijk.

  • Sander van Asperen
  • Bremlaan 13
  • 3735 KH Bosch en Duin
  • KvK:  27321796